Technica fietsenwinkel Scheveningen

Advies nodig? Bel 070-3551983

Technica fietsen Scheveningen

Al vanaf 1926 is Technica fietsenwinkel een begrip op Scheveningen, wij behoren tot één van de oudste buurtwinkels. Een ruime winkel met een overzichtelijke showroom waar we alle fietsen en fietsaccessoires goed kunnen laten zien. We geven je graag persoonlijk advies en natuurlijk is er altijd de mogelijkheid de fietsen te proberen. Uiteindelijk is het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens net zo belangrijk als het uiterlijk!

Elk seizoen is een fietsseizoen. Technica Fietsen helpt je graag in het zadel met een uitgebreide collectie fietskleding en accessoires. Wij zijn niet alleen dealer van onder andere Pointer, BSP, Altec, Volare kinderfietsen en Punch maar ook gespecialiseerd in reparatie en onderhoud.

Reparaties

Indien de drukte het in de winkel toelaat kunnen kleine reparaties eventueel direct en snel voor je worden gerepareerd. Op een rustige maandagmiddag is die kans groter dan op een drukke zaterdag. Loop gerust even binnen of bel van te voren en we zullen er alles aan doen om je te helpen.

Ook voor grotere reparaties kun je natuurlijk bij ons terecht maar daar kun je sowieso het beste even een afspraak voor maken. Dan weet je niet alleen wat het gaat kosten maar ook wanneer je fiets weer klaar is.

Wat geldt voor ons assortiment, geldt ook voor onze werkplaats: de prijzen zijn verrassend laag en de kwaliteit verrassend goed! Ook voor je fietsreparatie helpt Technica je weer graag op weg!

Onderhoud

Bij Technica verzorgen onze gediplomeerde medewerkers niet alleen reparaties maar ook voor montage en onderhoudsbeurten kun je bij ons terecht. Het maakt niet uit of het om een stadsfiets, omafiets of een elektrische fiets gaat.

2de hands fietsen ↡

“Technica”
De fietsenspecialist van Scheveningen